2102514062 6932257175 Λεωφόρος Δεκελείας 169 - Νέα Φιλαδέλφεια saidinis@loben.gr
hero image
 
 
 
 
 
loben
ΑΙΔΙΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
Έπιπλα Κουζίνας - Ντουλάπες - Ειδικές Κατασκευές
Νέα Φιλαδέλφεια | Αττική
 
 

Στον σύγχρονο χώρο των ξύλινων κατασκευών, η εταιρεία "Αΐδινη Σωτήρης loben" έχει αφήσει το αντίστοιχο του αποτύπωμα εδώ και περισσότερο από τρεις δεκαετίες. Με έδρα τη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής, η εταιρεία αυτή έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους ξυλείας και ξύλινων κατασκευών στην περιοχή.

 

Το ταξίδι της "Αΐδινη Σωτήρης loben" ξεκίνησε το 1992, όταν ο Σωτήρης Αΐδινης ιδρύει την εταιρεία με όραμα να δημιουργήσει υψηλής ποιότητας κατασκευές από ξύλο που θα συνδυάζουν την παράδοση με την καινοτομία. Με μια έμφαση στην υπευθυνότητα και την ποιότητα, η εταιρεία μας έχει διαμορφώσει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

 
 
 
 
 
 
 
Η Δραστηριότητά μας
 
 

Η επιχείρηση "Αϊδίνης Σωτήρης loben" εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή ξύλινων κατασκευών που εναρμονίζονται με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για κατοικία ή επαγγελματικό χώρο, η εμπειρία μας και η αφοσίωσή μας στην ποιότητα εγγυώνται ένα αποτέλεσμα που ξεπερνά τις προσδοκίες.

 

Επιπλέον, διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα υλικών υψηλής ποιότητας, επιλεγμένων με προσοχή για να εξασφαλίσουμε μακροχρόνια αντοχή και αισθητική αξία στα έργα μας.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η Αξία μας
 

Στην επιχείρηση "Αϊδίνης Σωτήρης loben," πιστεύουμε ότι η κάθε κατασκευή είναι μοναδική, όπως και ο κάθε πελάτης. Με επιμέλεια στη λεπτομέρεια και σεβασμό στην επιθυμία του πελάτη, δημιουργούμε χώρους που αντανακλούν την προσωπικότητα και τις ανάγκες τους.

 

Η πορεία μας είναι μια συνεχής προσπάθεια για καινοτομία και βελτίωση. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ξυλεία, ως υλικό, προσφέρει ανεξάντλητες δυνατότητες, και εμείς είμαστε εδώ για να τις αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ